Baby Spa

Welkom bij Oceana Baby spa!

Volledige ontspanning voor jou en je baby!

BABY MASSAGE

Van 6 weken tot 9 maanden.

Shantala babymassage komt oorspronkelijk uit India. De Franse arts Frederick Leboye ontmoete in een sloppenwijk shantala die haar baby aan het masseren was. Hij was zo onder de indruk dat hij het heeft geïntroduceerd in het westen.

Meer info Direct boeken

BABY FLOAT

Vanaf 14 dagen tot 9 maanden!

Je baby is niet onbekend met het fenomeen: warm water. Al in de buik heeft jouw baby zich hierin veilig kunnen ontwikkelen. Wanneer je baby in het warme water ‘float’, herinnert hij/zij zich aan die fijne tijd bij mama in de buik.

Meer info Direct boeken

Over Oceana Baby Spa

Ik ben Sacajawea den Hartogh, moeder van een dochter van 1 jaar en afgestudeerd pedagogisch medewerker en kraamverzorgende. Dankzij mijn pedagogische achtergrond en werkervaring in de kraamzorg heb ik de nodige ervaring met baby’s en ouders. Met deze kennis geef ik graag goede adviezen op het gebied van de wellness behandelingen voor baby's. Kwaliteit staat bij mij voorop. In de baby Spa Woerden ontvang ik met liefde baby's tussen de 14 dagen en 9 maanden oud.

Oceana Baby Spa is een Baby Spa die zich onderscheidt van de andere Baby Spa’s. Het is kleinschalig en kan daarom altijd een één op één sessie bieden. Het belangrijkste is dat jouw baby optimaal kan ontspannen. Geen groepssessie en tijdsdruk. Natuurlijk kun je wel samen een sessie boeken bij ons, maar dit is alleen wanneer jij dit wil. Bijvoorbeeld met een vriendin en haar kindje.

Oceana Baby Spa is gevestigd in het Groene Hart. Dit is de eerste Baby Spa gespecialiseerd in baby's van 14 dagen tot 9 maanden in Woerden en omstreken. Oceana Baby Spa is goed te bereiken met de auto en u heeft voor de deur een parkeerplek. We zijn van maandag tot zaterdag telefonisch te bereiken tussen 9:00 uur en 17:00 uur.

Praktische informatie

Heb je een sessie geboekt bij Oceana Baby Spa, hier staan een aantal punten waar je rekening mee moet houden.

  • Zwemluiers, massageolie en handdoeken zijn bij elk arrangement inbegrepen.
  • Er mogen foto's en video's gemaakt worden. Taggen is lief! @oceana_babyspa.
  • Het kan altijd voorkomen dat uw kindje het niet prettig vindt en we moeten stoppen. Geen probleem, je betaald dan helemaal niets!
  • Neem een extra voeding mee, na de floatsessie krijg je altijd de ruimte om een voeding te geven.
  • Je hoeft zelf alleen te denken aan een schone luier, voor de rest wordt gezorgd.
  • Je kunt parkeren voor de deur!